In de logistiek Gelderland
search

Vacatures in Ede | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Banen transport | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Wie in Ede of de Vallei werkt, kan natuurlijk in Rivierenland solliciteren. Vacatures in Ede zijn in overvloed in het rivierengebied. Veel bedrijven uit de regio langs de Nederrijn en de Lek zijn partner, je kun altijd solliciteren, kijk voor de nieuwste vacatures op de website, schrijf je in en activeer je account, dan kunnen wij je via je telefoon verder helpen. Afstanden tellen tegenwoordig niet meer echt, en de bedrijven die bij In de Logistiek Rivierenland zijn aangesloten verwelkomen graag mensen uit de wijde omgeving, dus ook uit Veenendaal. Er zijn banen op alle niveaus, vmbo, mbo en hbo.

Ben je op zoek naar een baan in de transportsector Rivierenland. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Rivierenland.

Vacatures in Ede : zoek in rivierenland

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen transport en logistiek |vacatures in Ede

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor werk in de logistiek vacatures in Ede

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!

Vacatures in Ede: zoek in rivierenland