In de logistiek Gelderland
search

Vacatures met opleiding | Wil je werken in de logistiek Rivierenland?

Vacatures met opleiding | Vind hier een overzicht van de leukste vacatures in de logistiek. Meld je aan en vergroot je kansen op werk in de logistiek.

Vacatures met opleiding

Alle logistieke bedrijven bieden je vacatures met opleiding, een kans middels opleidingen je vaardigheden te vergroten. Dat kan tijdens een stage vanuit mbo of hbo. Maar ook in dienstverband via de zogeheten BBL of BOL, waarbij je in het bedrijf of een aantal dagen per maand op school nieuwe vaardigheden en competenties opdoet in logistiek en transport.

 

Ben je op zoek naar een vacature met opleiding in de transportsector Rivierenland. Logistiek en transport hebben banen te over. En het zijn er veel verschillende: van chauffeur tot medewerker in een koelhuis, van planner van alle ritten en lading tot teamleider in een distributiecentrum. Blijf deze site bezoeken om steeds nieuwe vacatures te vinden van de bij ons platform aangesloten bedrijven in de regio Rivierenland.

Meld je aan voor vacatures met opleiding

Wil jij je oriënteren op werken in een logistieke baan? Dan krijg je van ons, stap voor stap, persoonlijke en digitale begeleiding. Meld je aan op ons digitale platform dan maken wij binnen 3 dagen een afspraak met je voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Opleidingen voor banen transport

In de logistiek zijn veel leuke functies, maar wat als je (nog) niet de juiste opleiding hebt? Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn om bij die ene leuke functie te komen! In samenwerking met ROC Rivor hebben wij een aantal mooie opleidingen voor je geselecteerd. Bekijk de opleidingen >>

Meld je aan, download de app en activeer je account. Maak je profiel zo compleet mogelijk, dan weten wij welke baan je zoekt en kunnen je helpen. Op je telefoon, het hoeft niet achter de laptop.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor ons online platform & app. Je vindt er alles over werken in de logistiek. Van tips over het vinden van een passende baan, nieuwsberichten over de sector, mooie evenementen tot natuurlijk relevante vacatures. Dus heb je interesse in de logistiek? Meld je aan, want bij ons ben je op de juiste plek!

Schrijf je in voor banen transport

Bij veel bedrijven is het mogelijk om interne opleidingen tot chauffeur te volgen. 
Schrijf je in
 en ontdek de mogelijkheden!

Veel vacatures met opleiding in bedrijven in de logistiek in Rivierenland

Veel vacatures met opleiding in de logistiek in Rivierenland