Bij DHL Parcel doet iedereen er toe

DHL Parcel in Zaltbommel is het grootste distributiecentrum van het concern in de Benelux. Met 180 eigen medewerkers en zo’n 600 flexwerkers van Otto Workforce en Olympia verwerkt het bedrijf tussen de 800.000 en 1 miljoen pakjes per dag. In Zaltbommel wordt ook de eerste sortering gedaan voor de Duitse markt van goederen die uit Rotterdam komen.

Het gebouw uit 2019 volledig gasloos gebouwd, er liggen 11.000 zonnepanelen op het dak en het is BREAM gecertificeerd. Voor bijverwarmen wordt restwarmte van de buurman, Hitachi, gebruikt. Alle bezorging aan huis voert DHL met elektrische wagens uit. De medewerkers in het distributiecentrum sorteren pakketten die door 700 tot 1000 vrachtwagens per dag worden gebracht.

Van bezorger tot teamleider en van vrachtwagenchauffeur tot accountmanager: met een carrière bij DHL Parcel kun je alle kanten op. Kom je werken bij DHL Parcel? Dan zorg je straks samen met 9.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

DHL Parcel

Heksekamp 29,

5301 LX Zaltbommel

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.

Teammanager logistiek

DHL logo

DHL zoekt in Zaltbommel een Teammanager Logistiek, die de weg kent in de logistieke wereld. Een mensgerichte leidinggevende met oog voor procesoptimalisatie en sterke analytische vaardigheden. Dit ga je doen • Je geeft dagelijks leiding aan teamleiders en operators. Met jouw collega’s geef je leiding aan ongeveer 350 medewerkers van deze Hub; • Je rapporteert [...]

Lijkt jou dit wel wat?