Werken bij Rosendaal Transport

Partner in transport

We zijn flexibel in te zetten voor zowel groot volume-, stukgoed- als palletvervoer. Onze klanten zijn voornamelijk distributiecentra voor stukgoed, supermarkten, fustbedrijven voor de levensmiddelenindustrie en klanten die winkelinterieurs verzorgen.

Voor het vervoeren van winkelinterieurs betekent dat de interieurs in perfecte staat in de winkel moeten staan, ze hebben vaak een kwetsbare finish en breekbare onderdelen. Door de korte doorlooptijden vereist dit een hoge mate van vakmanschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en hoge service van ons. De winkelinrichting wordt van Nederland naar verschillende Europese landen vervoert o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk en Engeland.
Om het transport binnen Nederland zo efficiënt mogelijk te verrichten is speciale kennis vereist. Onze samenwerking met gerenommeerde partners geeft ons een volledige dekking over heel Nederland. Daarmee kunnen we goederen in 24 uur binnen Nederland vervoeren. Ook leveringen met tijdsafspraken bij bijvoorbeeld distributiecentra of tijdvensters in centrums zijn hierdoor te garanderen.
Al jaren stomen wij beroepschauffeurs, magazijnmedewerkers en administratief medewerkers klaar. Dit heeft erin geresulteerd dat wij ons Erkend Leerbedrijf mogen noemen.
Rosendaal Transport beschikt over meerdere warehouses vlakbij de Duitse grens, pal aan de A12. Door deze gunstige ligging is ons warehouse optimaal bereikbaar. We beschikken totaal over bulk- en stellingopslag. We maken gebruik van een geavanceerd voorraad beheersysteem. Hierdoor heeft de klant altijd een actueel inzicht in de voorraad en wordt het risico op fouten beperkt.

Wij dragen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uit in onze bedrijfsvoering, zo houden we oog op de wereld om ons heen. Het milieu staat hoog in het vaandel bij Rosendaal Transport. Het wagenpark bestaat voor meer dan 85 procent uit Euro 6 voertuigen. In 2016 is ons wagenpark uitgebreid met een LZV wat ook  CO2-reductie oplevert. Hierdoor is ons moderne en flexibele wagenpark geschikt voor de toekomst. Er is geen gasaansluiting aanwezig in ons pand, de kantoren worden gekoeld en verwarmd met een lucht warmte-wisselsysteem. Daarnaast hebben we inmiddels 205 zonnepanelen op onze daken en zijn alle panden voorzien van LED-verlichting. Hierdoor is ons pand CO2-neutraal.

 

Meld je aan

Ben jij op zoek naar een leuke baan en wil je snel aan de slag? De komende jaren is er veel werk te verzetten in de logistieke sector. Dus ook voor jou liggen hier volop kansen!

Meld je dus aan voor ons online platform & app.

Rosendaal Transport
Matjeskolk 17

7037 DZ Beek Gem Montferland

0316 531 322

Vacatures

Je ziet hier alle vacatures van dit bedrijf. Als je niets ziet, dan zijn er momenteel geen vacatures.